More

  A kínai hatóságok trösztellenes ultimátumot adtak az informatikai vállalatoknak

  Több mint 20 vállalat már beleegyezett abba, hogy teljesíti az állam feltételeit.

  A kínai hatóságok a múlt héten az Alibaba-t rekord 2, 78 milliárd dollárra bírálták-a piac forgalmának 4% – át 2019-ben. Ennek oka az, hogy az Alibaba megsértette Kína trösztellenes törvényeit.

  Kína piacfelügyeleti és szabályozási Hivatala nem állt meg itt, és április 13-án felszólította 34 másik nagy szereplőt, hogy egy hónapon belül szüntessék meg a versenyellenes technikákat.

  Másnap a listából több mint 20 vállalat vállalta, hogy megfelel a szabályozó feltételeinek. Köztük van ilyen, óriások, mint a ByteDance (tulajdonosok TikTok), Meituan (a legnagyobb élelmiszer-szállítási aggregátor az országban), valamint a Tencent (az első Ázsiai technológiai cég, hogy megtörje az 500 milliárd dollárt kapitalizációja mark). A szabályozó külön nyilatkozatokat tett közzé a vállalatokról a honlapján. Bennük azt ígérik, hogy nem visszaélnek erőfölényükkel a piacon.

  Emlékeztetjük Önöket, hogy ezen a héten a FAS vizsgálatot indított a Yandex ellen a szépségipar kollektív trösztellenes panaszával kapcsolatban.

  OLVASS TOVÁBB:  YouTube rövidnadrág szerzett az Egyesült Államokban

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában