More

  A Google új blokkot adott hozzá a keresési eredményekhez

  A keresőmotor megmondja, miért választotta ki a bejegyzést az eredményekben.

  A Google gyors módot indított annak kiderítésére, hogy miért van a link a helyén a keresési eredmények között. Ehhez az eredményblokkról egy új jelenik meg az egyes eredmények mellett, ha három ponttal kattint a gombra. Megmutatja azokat a tényezőket, okokat, amelyek miatt a Google elhelyezte a linket ezen a helyen, valamint tippeket a keresési pozíció javításához.

  Google добавил новый блок о результатах выдачи

  Íme néhány tényező, amelyet az új blokk jelent:

  • Kulcsszó megfelelő. A tartalom relevanciájának egyik fő tényezője a Google számára.

  • Kapcsolódó feltételek. Ha blogot futtat a szakácsról, akkor a “hal sütése” mellett a Google szavakat keres, például “sütő” vagy “recept”.

  • Az oldal megtekintése. Ha a felhasználók megnyitják az erőforrást a keresés során, növeli annak tekintélyét a Google algoritmusokban.

  • Hely. A rendszer figyelembe veszi a nyelvi tényezőt és a regionális sajátosságokat. Logikus, hogy az élelmiszer-szállítás igénylésekor a Google először a közelben kínálja az eredményeket.

  Google добавил новый блок о результатах выдачи

  Az új blokkot jelenleg Angolul telepítik az Egyesült Államokban, de a Google azt tervezi, hogy az elkövetkező hónapokban más országokban is elindítja.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google elindított egy eszközt az indexelési problémákkal kapcsolatos panaszok kezelésére

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában