More

  A Google további információkat adott a SERP webhelyeiről

  Az újítás február 1-jén lépett hatályba.

  A Google a blogján közzétette a SERP új funkciójának hírét. Most a keresés legtöbb erőforrásához további információk állnak rendelkezésre, amelyek a menü ikonra kattintás után nyílnak meg.

  A Google további információkat adott a SERP webhelyeiről

  A helyi menü rövid lábjegyzetet jelenít meg a Wikipédiából átvett erőforrásról, egy hirdetési címkéről és a Google biztonsági ellenőrzésének eredményéről. Ha a webhely nem tartalmaz wiki-cikket, akkor a Google felajánlja a webhely indexelési adatait.

  A keresési eredmények listája formájában a Google megjelöli a forrást, ahonnan információkat szerez az erőforrásról. Ezen túlmenően a vállalat maga is megadhatja ezeket az információkat. A listákat leggyakrabban munkahelyek vagy helyi vállalkozások számára használják.

  A Google további információkat adott a SERP webhelyeiről

  Február 1-jétől az új funkció elérhető a Google asztali és mobil, valamint a Google Android alkalmazás számára, de csak az Egyesült Államokban. A frissítés más régiókban való megkezdéséről még nem érkezett információ.

  OLVASS TOVÁBB:  A legjobb keresési eredmény a Google szerint? Meglepetés, maga a Google! [Tanulmány]

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex domainnevek helyett webhelyneveket kezdett megjeleníteni
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában