More

  A Google technologies 16-szor javíthatja a képminőséget

  Diffúziós modelleken alapuló képméretezési technológia használata.

  Petapixel.com a gépi tanulással és mesterséges intelligenciával foglalkozó Google AI blogban fedeztük fel a Google saját képfelújítási technológiáját. Az agyi csapat Google szakemberei két kapcsolódó algoritmust mutattak be a nagy felbontású képek elérése érdekében a minőség elvesztése nélkül.Az első SR3 algoritmus egy alacsony felbontású képet dolgoz fel a bemeneten, majd zajjal növeli azt. A neurális hálózat fokozatosan csökkenti a zajszintet a megadott eredmény elérése érdekében. A szakértők megjegyzik, hogy az SR3 fölénye más analógokkal szemben, különösen akkor, ha a természet portréival vagy képeivel dolgozik.

  Технологии Google способны улучшить качество изображения в 16 раз1Fotó továbbfejlesztett SR3

  A második algoritmust CDM-nek hívják, ez a Google saját diffúziós modellje. Ez lehetővé teszi a képminőség növelését két szakaszban:vagy 32×32 felbontással 8-szor (64×64=>256×256 stb.), illetve 64×64-gyel 16-szor.

  Annak ellenére, hogy egyes képek grafikus tárgyakkal rendelkeznek, az eredmény még mindig lenyűgözőnek tűnik. A Google azonban még nem számolt be a technológia kereskedelmi használatáról.

  Технологии Google способны улучшить качество изображения в 16 раз2

  Emlékeztetünk arra, hogy télen a Google Photo erőteljesebben tömörítette a képeket a tárolóban. Az új technológia miatt azonban ez már nem jelent problémát.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google lehetővé teszi a SEO szakemberek számára, hogy teszteljék tudásukat a szkennelésről

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában