More

  A Google naponta 25 milliárd spamoldalt talál

  A 2020-as statisztikák szerint.

  A Google közzétett egy videót YouTube-csatornáján, amelyben a levélszemét leküzdésének keresési szűrési módszereiről tárgyalt. Azt mondja, hogy a keresés átlagosan napi 25 milliárd ilyen oldalt szűr. Ez pedig a 2020-as eredményeken alapul.

  A spam mellett a Google a szűrést is felhasználja az adathalászat, a csaló és más rosszindulatú források leküzdésére. A Google csapata titkosítási módszerét a felhasználók védelmének másik fontos módszereként nevezte meg. Segít a Google-nak megakadályozni az adatvédelmet fenyegető lehetséges fenyegetéseket.

  Emlékezzünk vissza arra, hogy tavaly nyáron Ausztrália a bíróságon ellenezte a Google-t a keresőmotor frissített adatvédelmi irányelvei miatt. Az Ausztrál Verseny- és Fogyasztóvédelmi Bizottság szerint a Google nem tájékoztatta kellően a felhasználókat az új szabályokra való áttérésről.

  OLVASS TOVÁBB:  A Mail.ru Group-ot és a Yandexet monopóliumellenes törvények megsértésével vádolják

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  Google újratervezett SERP-k mobil eszközökhöz
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában