More

  A Google két Keresési hibát javít

  Mindkét hiba súlyos, és befolyásolhatja a webhely forgalmát.

  A searchengineland külföldi kollégái arról számolnak be, hogy a Google egyszerre két keresési hiba kijavításán dolgozik. Mindkettő befolyásolja a keresési eredményeket, valamint a benne lévő tartalom megjelenítését. Az egyik probléma a csillagok megjelenítésével kapcsolatos a keresési eredményekben, a másik pedig azzal kapcsolatos, hogy a Google hogyan kezeli a 404 hibát.

  Puha 404

  A Google nemrég 404 programoldal észlelésének módját változtatta meg, és némelyikük még a Google keresési indexéből is eltűnt. Kiderült, hogy a Google hozzáadott egy módszert a hibák észlelésére eszköztípusonként, ezért volt egy tüske a 404 hibában az elmúlt hetekben. John Mueller azt mondta, hogy az elkövetkező napokban a felhasználók javulást fognak látni ebben az irányban.

  Csillagok és a vélemények töredékei

  Danny Sullivan arról számolt be, hogy az elmúlt napokban eltűntek a Google kiterjesztett Keresési eredményeiből a felhasználók véleményének minősítő csillagai és töredékei. Megjegyezte azt is, hogy ez egy hiba miatt történt, a Google pedig azon dolgozik, hogy kijavítsa.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google rövid Instagram és TikTok videókat adott hozzá a körhintához

  Friss cikkek

  Fontos a hét: a hirdetési költségek Instagram történetek, új iPhone modellek

  Van egy rendszeres emésztés szereti a levegőben a legújabb, intelligens anyagok. Ebben a kiadásban megismerjük az Instagram hirdetési bejegyzéseinek átlagos költségeit, valamint az új...

  Hogyan működik a Google Ads és az Instagram Insights” statisztika ” szakasza

  Weboldal tulajdonosok, kezdők számára Üdvözlöm mindenkit, aki úgy döntött, hogy belemerül a hirdetési eszközök témájába. Hagyományosan bemutatom magam – a nevemAnton Udodov,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában