More

  A Google kártérítést fizet a Google + felhasználóknak

  Az osztály akciójának minden résztvevője a szociális hálózat elleni ügyben 2,15 dollárt kap.

  A Wall Street Journal által 2018-ban végzett vizsgálat után a Google class action pert kapott a Google+közösségi hálózat felhasználóitól. A Wall Street Journal arról számolt be, hogy a Google a beleegyezésük nélkül nyilvánosságra hozta több százezer felhasználó adatait.

  Először a Google el akarta rejteni ezt a tényt, de az anyag közzététele után kénytelen volt elismerni a több mint 52 millió felhasználó adatvesztését. A támadók a nevüket, nemüket, életkorukat, e-mailjeiket és egyéb információikat a támadók kezébe adhatták. Még a zárt számlák adatait is összevonták. A névjegyek, telefonszámok és személyes levelezések azonban érintetlenek maradtak a Google szerint.

  A csoportos kereset megindítása után 2020-ban a Google beleegyezett abba, hogy 7, 5 millió dollár kártérítést fizet a felhasználóknak. Az összeget a platform minden olyan felhasználója között kell elosztani, akik kérelmet nyújtottak be. A kompenzáció kezdeti összege személyenként 12 dollár volt, de figyelembe véve a követelés 1.720.029 résztvevőjének összes költségét, mindegyik 2.15 dollárt kap .

  OLVASS TOVÁBB:  A Google rövid Instagram és TikTok videókat adott hozzá a körhintához

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában