More

  A Google frissítette a világítótorony technológiát a 8.3.0 verzióra

  Az új verzió számos javítást és módosítást tartalmaz a jövőbeli frissítésekhez.

  A PageSpeed Insights-ban és a Chrome DevTools-ban használt Lighthouse technológiát a 8.3.0-s verzióra frissítették. Az új verzióban nincsenek jelentős változások a Core Web Vitals-ban, de számos funkciót tartalmaz a közelgő frissítésekhez.

  Fraggle Rock

  A világítótorony megtanulja, hogyan kell elemezni az érintéseket attól a pillanattól kezdve, amikor a felhasználó végrehajtotta a műveletet, és mi történt ezután. A technológia adatokat szolgáltat összetett folyamatokról, például felhasználói regisztrációról vagy elem kosárba helyezéséről. A Fraggle Rock projekt a tervezési szakaszban van, teljes fejlesztési folyamata nyolc szakaszból áll.

  A világítótorony frissített leírása

  Az új leírásban a hangsúly a komplex munkán és a felhasználói élményen van. A világítótorony nem méri az összes rangsorolási tényezőt, a fejlesztők megjegyzik.

  A változások teljes listája elérhető a linken.

  A Lighthouse új verziója már elérhető a PageSpeed Insights számára, a chromedev Tools verziója pedig a Chrome 94 megjelenése után jelenik meg, a kiadás szeptember 21-én várható.

  OLVASS TOVÁBB:  Az észt kriptobank rágalmazó anyagokkal vádolja a Yandex.Dzene blogját

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában