More

  A Google frissítése nagy hatással volt a felülvizsgálati webhelyekre és leányvállalatokra

  A rangsor ingadozásait a bevezetést követő második napon észlelték.

  A Seroundtable külföldi kollégái szerint a Google legújabb Termékértékelési frissítése már nagymértékben befolyásolta a felülvizsgálati oldalak tulajdonosait és néhány leányvállalatot. Annak ellenére, hogy a frissítést csak múlt pénteken indították el, a fejlesztők szerint a teljes bevezetés két hétig tart, sok webhelytulajdonos szinte azonnal érezte a hatást.

  Seroundtable példákat ad sok kollégának, akik észrevették a rangsor ingadozásait, különösen a forgalom erős süllyedését. Egyes optimalizálók 20-40% – os forgalomcsökkenést regisztráltak. Bizonyos esetekben ez a szám eléri a 60% – ot. Érdemes megjegyezni, hogy azok között, akik észrevették az ingadozásokat, vannak olyan erőforrások tulajdonosai, amelyek semmilyen módon nem kapcsolódnak a termék felülvizsgálatához vagy magukhoz a termékekhez. Az áldozatok között vannak olyan helyek is, ahol időjárás-előrejelzés van.

  Glenn Gabe megosztotta a Twitteren néhány olyan webhely diagramját, amelyekben a frissítés leginkább érintette a véleményeket.

  Marie Haynes korai felmérést végzett az optimalizálók körében a frissítés hatásáról. A válaszadók közel 40% – a nem érezte a különbséget.

  Érdemes megjegyezni, hogy ez csak a sweep kezdete, néhány hétig ingadozásokra kell számítani. Érezted a vihart a frissítés miatt? Írja be a megjegyzéseket.

  OLVASS TOVÁBB:  A Telegram megszerzi a piactér funkcióit

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában