More

  A Google elmondta a keresési forgalom ingadozásainak okait

  A problémák megoldásának módszereiről.

  A Google elmondta a külföldi kiadványnak, hogy mi újdonság a kiadványban az ökológiai forgalom hirtelen csökkenésének okairól. A keresőmotor öt fő okot azonosított:

  Technikai problémák

  Ezek olyan hibák a webhelyén, amelyek megakadályozhatják a Google-t abban, hogy a tartalmat helyesen indexelje, szkennelje vagy megjelenítse a keresésben. Ezek közé tartozik a szerver elérhetősége, 404, fájlelérési robotok.txt és egyéb tipikus hibák, amelyek megsértik a webhely teljesítményét.

  Biztonsági fenyegetések

  Ha webhelye megsérti a Google biztonsági záradékait a felhasználók számára, az algoritmus elkezdi értesíteni a felhasználókat erről. A figyelmeztetés erősen eltolja a felhasználókat az erőforrás látogatásától.

  Az ajánlások be nem tartása

  Ha webhelye erősen ellentmond a Google ajánlásainak, ez jelentősen befolyásolhatja annak forgalmát. A webhely vagy annak egyes oldalainak kizárásáig a keresésből egyáltalán.

  Algoritmus változások

  A Google algoritmusait folyamatosan fejlesztik, és minden változás ingadozásokhoz vezethet. Némelyikük jelentéktelen vagy észrevétlen lehet, néhány nagy, például a keresőmotor frissítése éles ingadozásokhoz és jelentős forgalomvesztéshez vezethet.

  Külső hatások

  A termék vagy szolgáltatás szezonalitása, az iparági trendek változása, a kulcsszavak cseréje az irányba — mindezek természetes tényezők, amelyek a forgalom csökkenéséhez vezetnek. Ennek elkerülése érdekében figyelemmel kell kísérni a piacot, gondosan figyelemmel kell kísérni a kulcsszavakat.

  Számos gyakorlati tipp található a webinarupal webhely forgalmának összefoglalójában – Mit tegyünk?

  A Google Keresőközpont útmutatóval rendelkezik a Keresőkonzol Teljesítményjelentésének használatához a forgalom hibakereséséhez. További információkért használhatja a Google teljes elemzését.

  OLVASS TOVÁBB:  Mindent a rel kanonikusról: hogyan kell helyesen megadni az attribútumot és miért van rá szükség
  OLVASS TOVÁBB:  Yandex. A metricának most automatikus céljai vannak a JivoSite számára

  A szolgáltatás segít ellenőrizni a helyszínen a hibákat, és megérteni, hogyan lehet javítani a helyszínen elemzés, azt 70 + vizsgálatok, hogy ellenőrizze az Általános jellemzők, optimalizálás, műszaki paraméterek, valamint egyéb adatok. Próbáld ki!

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában