More

  A Google Chrome rendelkezik egy funkcióval a zárt lapok azonnali betöltésére

  Eddig kísérleti üzemmódban működik.

  A Google fejlesztői zárt lap gyorsítótár funkciót készítettek a Google Chrome böngésző számára. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal visszaállítsa a zárt lapokat a böngészőben.

  Most, amikor egy felhasználó bezárja a lapot a Crome-ban, akkor a gyorsítótárból ki van töltve. Időbe telik, hogy újra megnyissa a helyi menüben vagy a Ctrl+Shift+T billentyűparancsokon keresztül. A zárt lap gyorsítótárának használatakor a Nemrégiben bezárt oldalakat külön speciális gyorsítótárban tárolják, így sokkal gyorsabb lesz az oldal újbóli megnyitása.

  A funkció még mindig kísérleti jellegű, a böngészőben összeomlást, bizalmas adatok elvesztését okozhatja. De ha tényleg tesztelni akarsz, akkor a Google Chrome Canary for Windows és Android legújabb béta verzióiban is megteheted:

  1. Lépjen a chrome oldalra: / / zászlók/ # zárt lap-gyorsítótár.

  2. Engedélyezze a zárt lap gyorsítótár paraméterét.

  3. Indítsa újra az alkalmazást.

  В Google Chrome появилась функция немедленной загрузки закрытых вкладок

  A funkció még nem teljesítette az összes szükséges tesztet, így még nem került hozzáadásra a böngésző stabil verzióihoz. Nem ismert, hogy mikor lesz.

  OLVASS TOVÁBB:  A WhatsApp visszafejti és megtekinti a felhasználók üzeneteit

  Friss cikkek

  Fontos a hét: a hirdetési költségek Instagram történetek, új iPhone modellek

  Van egy rendszeres emésztés szereti a levegőben a legújabb, intelligens anyagok. Ebben a kiadásban megismerjük az Instagram hirdetési bejegyzéseinek átlagos költségeit, valamint az új...

  Hogyan működik a Google Ads és az Instagram Insights” statisztika ” szakasza

  Weboldal tulajdonosok, kezdők számára Üdvözlöm mindenkit, aki úgy döntött, hogy belemerül a hirdetési eszközök témájába. Hagyományosan bemutatom magam – a nevemAnton Udodov,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában