More

  A Google bejelenti az alapvető web-vitamin küszöbértékek fontosságát

  John Mueller arról beszélt, hogy milyen hatással vannak az új rangsorolási jelekre.

  Tavaly májusban a Google bejelentette a Page Experience nevű felhasználói élményelemző eszközt. Számos mutatót tartalmaz, beleértve az oldalbetöltési sebességet, amelyet együttesen Core Web Vitals néven hívnak.

  A webmestereknek szóló új videotalálkozón John Mueller arról beszélt, hogy a Core Web Vitals küszöbértékei hogyan befolyásolják a rangsort.

  Az optimalizáló kérdésére, hogy mennyire fontos, hogy az összes mutató átlépje a küszöbértékeket, Mueller azt válaszolta, hogy a keresési rangsorban részesülni kell . A részletektől azonban tartózkodott. Nyilvánvalóan azért, hogy ne hozzunk nyilvánosságra olyan információkat, amelyek nem jutottak el a Google többi csatornáján.

  Tavaly év végén a jó Core Web Vitals webhelyekkel rendelkező webhelyek esetében még egy speciális jelvény tesztelését is elkezdték.

  Ezzel az eszközzel ellenőrizheti a weboldal betöltési sebességét, és megjeleníti a Core Web Vitals új mutatóinak eredményeit:

  A Google bejelenti az alapvető web-vitamin küszöbértékek fontosságát

  Sebesség-ellenőrző részlet

  OLVASS TOVÁBB:  A Direct újabb kulcsfontosságú célt tűzött ki

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  A legjobb a tartalmi stratégiával és az oldal írásával kapcsolatban [Kutatás és tapasztalat]
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában