More

  A Google azzal fenyeget, hogy elhagyja Oroszországot a Tsargraddal folytatott tárgyalás miatt

  Tsargrad elutasította a rendezési megállapodást.

  A Google és a Tsargrad továbbra is perel a Tsargrad-fiók és a Tsargrad-TV csatorna blokkolása miatt a YouTube-on. A számlát 2020 nyarán blokkolták. Ennek oka az, hogy a csatorna tulajdonosa, Konstantin Malofeev az amerikai szankciók alá esett.

  2021 májusában a Moszkvai Választottbíróság úgy döntött, hogy a Google visszaállítja a fiókot. Ha megtagadja, a Google orosz ágának büntetést kell fizetnie a Tsargrad Media javára. Az összeg növekedni fog: a bírósági határozat be nem tartásának napi 100 ezer rubeléről indul, hetente kétszer növekszik.

  Kiderül, hogy a 17.héten az összeg eléri a 91,75 milliárd rubelt. Ez több, mint a Google LLC orosz fióktelepének bevétele 2020 egészére — ez 85,46 milliárd rubel. Hét hónap alatt az összeg majdnem megegyezik a Google anyavállalatának, az Alphabet tőkésítésével.

  A Tsargrad Media tulajdonosa, Konstantin Malofeev azt mondta, hogy a büntetés teljes összegét a YouTube alternatívájának létrehozására fordítja Oroszország számára:

  “Nem egy fillért sem a bírság, hogy a Google fizet, ha nem felel meg a bíróság döntése megy nekem osztalékként. Ha a bírságot a mi javunkra fizetik, akkor ezt a pénzt egy videó hosting szolgáltatás létrehozására költjük, amely a YouTube alternatívája. Annak érdekében, hogy többé ne használja az ellenséges platformot.”

  A Google globális ajánlatot tett: visszaállíthatja a Tsargrad-fiókot bizonyos bevételszerzési szolgáltatások használatának korlátozásával. De a csatornát nem lehet visszaállítani, megsemmisül.

  OLVASS TOVÁBB:  A megbízható Google Ads felhasználók hozzáférhetnek az e-mail listákhoz
  OLVASS TOVÁBB:  A Google bejelenti az alapvető web-vitamin küszöbértékek fontosságát

  Tsargrad elutasította a Google-lal folytatott jogvita rendezési megállapodását:

  “A Google, ha a vállalat továbbra is Oroszországban akar dolgozni, vagy be kell tartania hazánk törvényeit, fel kell oldania a Tsargrad-TV-csatorna blokkolását, vagy hatalmas bírságot kell fizetnie.”

  A Google LLC képviselője panaszt nyújtott be a kilencedik választottbírósághoz, és azt mondta: ha a fellebbezés megerősíti a Tsargrad keresettel kapcsolatos döntést, a Google-nak el kell hagynia Oroszországot. Ebben az esetben a Google nem lesz képes betartani az Orosz Föderáció törvényeit, valamint eltávolítani a tiltott tartalmakra mutató linkeket.

  Mit gondolsz, mi lesz a történet vége?

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában