More

  A Google arról számolt be, hogy az oldalak miért esnek ki a Keresőkonzol-jelentésekből

  Az optimalizálók utolsó videoértekezletén John Muller válaszolt arra, hogy egyes oldalak miért esnek ki a különféle Keresőkonzol-jelentésekben.

  Muellert arról kérdezték, hogy miért csökkennek a mobil felhasználók kényelméről szóló jelentések, az alapvető webes vitális jelentések és a fejlett mutatók. A kérdés szerzője tisztázta, hogy a jelentésekből kieső oldalak kapcsolódnak-e a szkennelési problémához, és hogyan kell kezelni azt?

  Mueller azt válaszolta, hogy kisebb számú URL nem jelenti azt, hogy a fennmaradó URL-ek problematikusak. A Google egyszerűen nem ellenőrzi őket, mert ezek a Keresőkonzol-jelentések csak a webhely URL-jeinek kiválasztását elemzik.

  Ugyanez vonatkozik az összes többi jelentésre: a Google összegyűjti az oldalak kiválasztását a webhelyről számukra, idővel számuk csak hónapról hónapra csökken. Ez semmilyen módon nem jelzi az oldalak minőségét.

  Muller azt javasolja, hogy ne aggódjon a jelentésben szereplő oldalak száma miatt, hanem ellenőrizze a hibák számát. Tehát, ha számuk nem változik, vagy akár kevesebb lesz,akkor nem kell aggódnia. Ha azonban számuk növekszik, ez azt jelenti, hogy az erőforrásnak problémája van, amelyet meg kell oldani.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex alkalmazás blokkolhatja az ismeretlen számokból származó hívásokat

  Emlékeztetjük Önöket, hogy a múlt héten a Google befejezte az oldal élményének frissítését, amely június 15-én kezdődött

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex megosztotta a videohosting fejlesztésének terveit 2021-ben

  Friss cikkek

  Fontos a hét: a hirdetési költségek Instagram történetek, új iPhone modellek

  Van egy rendszeres emésztés szereti a levegőben a legújabb, intelligens anyagok. Ebben a kiadásban megismerjük az Instagram hirdetési bejegyzéseinek átlagos költségeit, valamint az új...

  Hogyan működik a Google Ads és az Instagram Insights” statisztika ” szakasza

  Weboldal tulajdonosok, kezdők számára Üdvözlöm mindenkit, aki úgy döntött, hogy belemerül a hirdetési eszközök témájába. Hagyományosan bemutatom magam – a nevemAnton Udodov,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában