More

  A Google Ads beszámolt az iOS új verziójával kapcsolatos változásokról

  A megváltozott Adatvédelmi irányelvek miatt a hirdetési beállítások számos változáson mentek keresztül.

  A Google Ads egy blogbejegyzésben számolt be arról, hogy az iOS frissítés hogyan befolyásolja a hirdetőket. Emlékeztetünk arra, hogy az iOS 14.5 rendszerben az Apple felkéri a felhasználókat a Bizalmas adatok felhasználására, amely számos Google Ads eszközt tartalmaz.

  Itt van, mi fog változni az iOS frissítés a hirdetők:

  • A & GCLID = {gclid} paraméter többé nem kerül hozzáadásra a hirdetéskattintásokhoz, az alapértelmezett üres szöveg pedig a ValueTrack {gclid} – hez lesz hozzárendelve.

  • A Google leállítja a click ID GCLID küldését a hirdetési forgalomhoz az iOS 14 rendszerben.

  • A Google elindít egy új URL-paramétert, amelyet kifejezetten az Apple szabályaihoz igazítanak, és segít a hirdetőknek az iOS-es hirdetések eredményeinek értékelésében.

  • Az Apple frissítés bevezetése során ingadozhatnak a megjelenítési kampányok. A fejlesztők azt is javasolják, hogy lehetővé tegyék a közönség bővítését remarketing és e-mail címek, valamint hasonló közönség számára minden hirdetési csoport számára.

  • Az iOS-Alkalmazások népszerűsítésére tervezett kampányok észrevehetően csökkenhetnek a reach-ban, különösen azok, amelyek az elkötelezettségre összpontosítanak.

  OLVASS TOVÁBB:  A Search Console hibával e-maileket küldött az SEO-nak

  Emlékeztetünk arra, hogy korábban az Apple két új módszert ajánlott fel a reklám hatékonyságának értékelésére a felhasználók nyomon követése nélkül.

  OLVASS TOVÁBB:  Webhely-feltérképezési költségkeret - releváns 2021-ben

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában