More

  A Google 15 milliárd dollárt fizet az Apple-nek

  Ahhoz, hogy a Safari alapértelmezett keresőmotorja maradjon.

  A Google évente fizet az Apple-nek, hogy az alapértelmezett keresőmotor legyen eszközeiben (iPhone, iPad és Mac). 2020-ban a megállapodás összege 10 milliárd dollár volt. Ebben az évben ez a szám másfélszeresére nőtt-évente rekord 15 milliárd dollárra.

  Elemzők szerint a Google szándékosan fog ilyen áremelkedést elérni, hogy a Microsoft ne tudja túllicitálni az üzletét, és kivásárolja a jogot, hogy a Bing keresőmotorját az Apple termékeire helyezze. Annak ellenére, hogy a megadott szám sokkal magasabb, mint a piac, az üzletet nem vizsgálják felül, 2022-re az összeg már 18-20 milliárd dollár lehet.

  Ez nem elszigetelt eset, amikor a Google megvásárolja erőfölényét a piacon. Nemrégiben vált ismertté, hogy a Google megvesztegette az okostelefon-gyártókat, hogy a Google Play-t az alapértelmezett alkalmazáspiacnak tegye.

  OLVASS TOVÁBB:  Instagram Facebook Instagram lehet fizetni???????????

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában