More

  A Fullstack Fejlesztő útja a Novgorod régióból Londonba

  Nikolai Norkin-a költözésről, a londoni munkáról és a Geekbrains-en való tanulásról29 június 20213 минуты13https://d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2649/og_image/51d51109f2c43b07cb813d34898e77b6.png

  Sziasztok! A nevem Nikolai Norkin. A Novgorodi régióban, Peredki faluban születtem és nevelkedtem, most pedig Londonban élek. Ruby and Elixir fejlesztő vagyok, sok éves tapasztalattal az informatikai iparban, most a GeekBrains mesterséges intelligencia Tanszék hallgatója.

  Az oktatásról

  Kétszer tanultam. Először kis hazája kerületi központjában-Borovichi. Az úgynevezett Borovichi műszaki iskola az építőipar és a közgazdaságtan. 2005-ben megjelent ott a POWTiAS (Computer engineering and automated systems software) specialitása, és bátran elmentem, hogy ezt a specialitást a kilencedik évfolyam után megkapjam. Ott nem tudtak sokat tanítani, azonban sok idő volt a független tanulásra.

  Miután 2010-ben befejezte képzését, az orosz srác szokásos forgatókönyve szerint a hadseregbe ment. A hadsereg és egy év munka után a gyárban, sikeresen költözött Szentpétervárra, mint egy sysadmin, és munkát kapott, mint egy JavaScript fejlesztő ismerete nélkül ezen a területen.

  Abban az időben őszintén biztos voltam benne, hogy a felsőoktatásnak sokkal hatékonyabbnak kell lennie, és ugyanazt a specialitást vettem be a költségvetésbe a Szentpétervári Állami Egyetemen, amelyet Prof. M. A. Bonch-Bruevich neveztek el. Sajnos ez az oktatás nem volt jobb, mint egy műszaki iskola. És mivel nem jellemző, hogy feladjam, amit elkezdtem, még 2017-ben fejeztem be.

  2020 – tól a mai napig a GeekBrains-ban tanulok a mesterséges intelligencia Karán. Érdemes megjegyezni, hogy csalódott voltam a hagyományos egyetemi oktatás, ellentétben az oktatás GeekBrains, ez tényleg az, ami igazán érdekes, minőségileg alkalmazható.

  A londoni költözésről és munkáról

  2017 novembere óta Londonban élek. Megszoktam, hogy Oroszországból városról városra költözöm, így az ország megváltoztatása nem jelent problémát számomra.

  OLVASS TOVÁBB:  Új intenzitás az Autotestek létrehozásában a React-ben

  A papírmunka hosszú időt vett igénybe, fáradságos volt:

  • Legalább 4, 5 IELTS-t kell átadnom, ami meglepő módon, ha 3 angolul van az iskolában, 7, 5-kor mentem át
  • át kell adnia egy elemzést egy speciális tuberkulózisklinikán
  • a munkáltatónak be kell jelentkeznie az állami ügynökséghez üresedésért
  • egy idő után be kell bizonyítaniuk, hogy nem találtak megfelelő szintű helyi szakembereket
  • ezt követően igazolást állítanak ki a jelölt szponzorálására
  • ezután el kell mennie a vízumközpontba
  • ezt követően, meg kell, hogy vegye fel a biometrikus tartózkodási engedély, valamint kap egy rendőrségi regisztrációs igazolást a tengerentúli látogatók nyilvántartási Iroda
  • ezt követően csak annyit kell tennem, hogy nyitok egy helyi számlát, amely megerősíti a pénzügyi helyzetemet és a lakóhelyemet
  OLVASS TOVÁBB:  Adattudomány: válasz a Megafonnal való találkozás kérdéseire

  Minden lehetséges Követő kedvéért őszintén remélem, hogy a helyzet könnyebbé vált, miután az Egyesült Királyság elhagyta az Európai Uniót.

  Karrierjét Londonban kezdtem a Product Madness céggel, ahol több mint egy éve teljes Stack Ror fejlesztőként dolgoztam.

  2019 márciusában a Linked-in-en keresztül meghívtak egy interjúra a ForwardPMX-en a Full-Stack Ruby Fejlesztő pozíciójára.

  Jelenleg felmondási idő van a ForwardPMX cégnél, és új munkavállalási vízumot adnak ki – Fresha.com ahhoz, hogy a helyzet a Back-End mérnök, amely magában foglalja a teljes verem elixír a backend, Vue.js a frontend és K8s az aws, mint az építészet. 

  Az informatikai ipar karrierjéről

  Az utam gazdag és hosszú volt.:

  • 2011. szeptember-2012. December-a Borovichi tűzálló üzem rendszergazdája; 
  • december 2012-március 2014-teljes verem RoR / csomópont.js Fejlesztő A “Codex” információs társaságban (Szentpétervár); 
  • November 2013-július 2015-teljes verem RoR Fejlesztő 7 Pikes (Moszkva); 
  • Július 2015-December 2015-teljes verem RoR Fejlesztő Rambler Group (Moszkva); 
  • December 2015-augusztus 2016-teljes verem RoR Fejlesztő forrás [Lab] (Moszkva);
  • Augusztus 2016-November 2017-RoR / Elixir Fejlesztő Roketbank (Moszkva); 
  • December 2017-március 2019-Full-Stack Ror Fejlesztő Product Madness (London);
  • Március 2019-június 2021-teljes Stack Ruby Fejlesztő ForwardPMX (London);
  OLVASS TOVÁBB:  Információs rendszerek építész-új szakma

  Hogyan befolyásolta a képzés a munkámat

  Legalább a képzés tényét, szakértelmük javításának elkötelezettségét tiszteletben tartja a munkáltató. Plusz, ban ben Fresha.com számos olyan területet találtunk a termékben, ahol új ismereteim vannak a DS & ML-ről (Adattudomány és gépi tanulás) nagyon hasznos volt, mind számomra, mint tapasztalat, mind számukra, mint új K + F (Magyar kutatás-fejlesztés-kutatás-fejlesztés). Az Agile & Scrum tanfolyam nagyon hasznos lehet A vállalat különböző üzleti folyamatainak optimalizálásához. Ezenkívül személyesen a Python tanfolyam kezdőknek segített megérteni a Python-t.

  Mit javasolnék a jelenlegi GeekBrains diákoknak?

  Tedd, amit igazán érdekel. GeekBrains van egy csomó érdekes Tanfolyamok, karok kiegészítő oktatás, azt tanácsolom, hogy válassza ki az egyik, hogy ad örömet.

  Ha azt csinálod, amit szeretsz, minden esetben elkezded merülni a kiválasztott sajátosságok információs térébe. Menjen konferenciákra, olvassa el a cikkeket, blogbejegyzések, és akkor lehetősége van arra, hogy megfeleljen a megfelelő embereket.

  És ne félj a változásoktól! A fejlődés és a fejlődés fő ellenségei a stagnálás és a konzervativizmus.

  A GeekBrains tanfolyamokon mindössze másfél év alatt elsajátíthat egy népszerű szakmát az Adattudományban. A diploma megszerzése után, akkor képes lesz arra, hogy a munka a specialitások Adattudós, adatelemző, Gépi tanulás, mérnök számítógépes látás szakember vagy NLP szakember.

  Friss cikkek

  Hogyan lehet felismerni egy kattintást a Yandexben.Közvetlen és védje meg magát tőle

  A "Video Cheat Sheet on Internet Marketing" egy speciális projekt, amelyet a SEOnews és az eLama service indított el. A projekt részeként megosztjuk a...

  Hogyan lehet pénzt kivonatok: áttekintést a partner program a projekt”mindent át!”

  Partner anyaga Természetesen annak érdekében, hogy pénzt keressenek az esszékre, nem szükséges saját maga írni őket. A cikk a partnerprogramokból származó...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában