More

  A felhasználók vonzása az alkalmazáshoz a myTarget használatával

  A FoodTech szféra az egyik legdinamikusabban fejlődő ma. A szakértők azt jósolják, hogy a globális online szállítási piac 2025-re 192 milliárd dollárra növekszik. Ez azt jelenti, hogy a helyi és nemzetközi vállalatok számára különösen fontos a trendek követése, a potenciális ügyfelek elérésének új módjai, valamint a regionális sajátosságok figyelembevételével reklámkampányok végrehajtása. Elmondjuk, hogyan csinálta a Wolt cég.

  A cégről

  A Wolt informatikai céget 2015-ben alapították, székhelye Helsinkiben, Finnországban található. A technológiai vállalkozás szolgáltatást kínál az éttermek ételeinek megtalálására és szállítására, ma pedig a világ több mint 70 városában működik. Körülbelül 7 ezer étterem képviselteti magát a platformon, a felhasználók száma meghaladja a 2 milliót. 2020-ban a cég bővítette termékpalettáját, és kozmetikai, állateledel és gyógyszerészeti készítmények forgalmazását is megkezdte.

  Alkalmazás letöltése

  Kampánycélok

  2021 februárjában a vállalat elkezdte használni a myTarget hirdetési platformot, hogy kommunikáljon Kazahsztán orosz nyelvű felhasználóival az új ügyfelek vonzása, valamint az értékesítés növelése érdekében. A kampány, amely több új felhasználót vonzott csökkentett áron, hatékonynak tekinthető.

  Mechanika

  Annak érdekében, hogy elérje a felhasználók maximális számát, valamint optimalizálja a hirdetések létrehozásának folyamatát, a multiformat lett a fő hirdetési formátum. Ez lehetővé teszi a hirdetések sugárzását az összes VK webhelyen (2021. október 12-ig – Mail.ru csoport) és a reklámhálózat. A Wolt csapat feltöltötte a szükséges képeket, címeket és hirdetésszövegeket, a rendszer pedig automatikusan adaptálta őket különböző hirdetési formátumokhoz a hirdetés elhelyezési helyétől függően. A kreatívokat mind mobil, mind asztali platformon mutatták be.

  OLVASS TOVÁBB:  Rugalmas árkezelés az online nagykereskedelemben

  A kampány részeként a Pay-Per-impressions (OSRM) alkalmazástelepítések optimalizálását használtuk. Ez lehetővé teszi, hogy hirdetéseket jelenítsen meg azoknak a felhasználóknak, akik valószínűleg célzott műveletet hajtanak végre. 

  OLVASS TOVÁBB:  A Boxberry kézbesítési szolgáltatás csatlakoztatása a Bitrix webhelyhez

  Miután a csapat meghatározta a telepítés célköltségét, az algoritmusok önállóan választották ki az érintett közönséget, hogy a beállított árnak megfelelően vonzzák a létesítmények maximális számát. Ők is használják Pay-Per-click (CPC).

  A leginkább célzott közönség elérése érdekében a Wolt csapat társadalmi-demográfiai célzást alkalmazott. Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérjük a rendelkezésre álló felhasználókat, egy gyors költségvetési elosztási rendszert választottunk.

  A kreatívok fejlesztésekor fontos volt megérteni, hogy melyik működik a legjobban. Az A / B tesztelés segített ebben. Az alábbi három hirdetés a kattinthatóság szempontjából a legmagasabb eredményeket mutatta:

  Привлечение пользователей в приложение с помощью myTarget

  Példa a kreatív #1-re

  Объявления Wolt2

  Példa a kreatív #2-re

  Объявления Wolt3

  Példa a kreatív #3-ra

  Eredmények

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában