More

  A Facebook új megközelítést dolgoz ki a személyre szabott hirdetésekre

  A fő hangsúly a magánélet védelmét szolgáló technológiákra összpontosít.

  A referenciaanyagban a Facebook megosztotta hirdetési fejlesztési stratégiáját. Az új megközelítés a magánélet védelmét erősítő technológiákon (PET) alapul.

  A PET minimálisra csökkenti a termékek reklámozására használt felhasználói adatok mennyiségét. A fejlesztők azt mondják, hogy a digitális reklám következő generációja támogatja ezt a technológiát.

  Facebook разрабатывает новый подход к персонализированной рекламе

  A PET számos új technológiát tartalmaz:

  Együttműködés korlátozott hozzáféréssel

  Secure Multi-party computing ( MPC)-Secure multi-party computing, ez a technológia segít a különböző hirdetők együtt dolgozni, miközben korlátozza a bejövő információkat az egyes felek. Segítségével jelentéseket készíthet egy olyan hirdetési kampány eredményeiről, amelyben egynél több fél vesz részt. Minden adatot kettős titkosítás véd. A Facebook tavaly óta teszteli a technológiát egy Private Lift Measurement nevű megoldásban. A megoldás jövőre minden felhasználó számára elérhető lesz.

  Reklám képzés

  A gépi tanulás-alapú technológia, amely emlékszik, és elemzi a viselkedését a készülék tulajdonosa kínál releváns hirdetési ajánlatok anélkül, hogy figyelembe vesszük a bizalmas adatokat, mint a mail, böngésző előzmények, vásárlások.

  Differenciált Adatvédelem

  Olyan technológia, amely kis hibát vezet be a számított adatok halmazában. Például, ha 100 ember vásárolt egy terméket egy szalaghirdetésre kattintva, a rendszer véletlenszerű összeget fog hozzáadni vagy kivonni ebből a számból. Ezért a jelen számmal együtt egy másik összeg jelenik meg. Ez a gyakorlat megnehezíti annak meghatározását, hogy ki vásárolta meg a terméket a kattintás után, még akkor is, ha ezen kívül sok adat van. A technológia másokkal együtt használható a biztonság javítása érdekében.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google elmondta, miért jelenhet meg az oldal, és tűnhet el a keresésből
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet gyorsan klaszterezni az online áruház szemantikáját

  A Facebook hosszú távú feladatnak nevezi az összegyűjtött információk csökkentését, miközben növeli a magánélet védelmét. A fejlesztők megígérik, hogy megosztják az összes kedvtelésből tartott hírt, ahogy haladnak.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában