More

  A Facebook Instagram, a WhatsApp és az Instagram is nagyot bukott

  A vállalatok képviselői bocsánatot kértek a felhasználóktól, és megígérték, hogy a közeljövőben helyreállítják a szolgáltatásokat. UPD: a szolgáltatások folytatták a működést.

  Ma este három internetes óriás hatalmas összeomlása volt. Ahogy a független jelentések, DNS (Domain Name System) rögzíti, hogy megmondja rendszerek hogyan kell megtalálni a szolgáltatásokat már eltávolították a globális routing táblák ma reggel. Valószínűleg a DNS domain információs rendszer hibája okozta a hibát.

  A problémák nemcsak a fent említett erőforrásokat, hanem belső eszközeiket is érintették. Például a Facebook eszközeinek részét képező munkahelyi kommunikációs platform megszűnt.

  A WhatsApp kudarcának, valamint a felhasználók más hírvivőkre való áttérésének hátterében a Telegram munkája, amely megfelelően működik, szintén lelassult. Ugyanez vonatkozik a Twitterre is.

  A hatalmas zavarokról szóló hírek közepette a NASDAQ tőzsdén kereskedő vezető informatikai vállalatok részvényei csökkenni kezdtek. Jelenleg a részvényindex több mint 2, 3% – kal csökkent.

  OLVASS TOVÁBB:  A web design szolgáltatások hatalmas választéka: logók, fotóbankok, ikonok, betűtípusok stb

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában