More

  A Direct február 10-től adja vissza a rugalmas elhelyezési beállításokat

  A Yandex hozzáadja a kezdőlap kivételével az összes webhely megjelenítésének letiltását.

  A Yandex visszatért korábbi rugalmas hirdetéselhelyezési beállításaihoz. Most ismét önállóan kezelheti, hogy mely platformokon helyezzen el hirdetéseket.

  Ugyanakkor a Yandex számos tippet osztott meg a YAN leghatékonyabb hirdetési kampányához:

  1. Használjon automatikus stratégiákat és közvetlen algoritmusokat. A fejlesztők folyamatosan új eszközöket adnak a konverziók számának növelésére, és ez nemcsak javíthatja az eredményeket, hanem rengeteg időt és energiát is megtakaríthat.

  2. Ellenőrizze a tiltott Yandex webhelyek listáját egy speciális oldalon. A változások miatt minden rajtuk való megjelenés 10-én leáll.

   A Direct február 10-től adja vissza a rugalmas elhelyezési beállításokat

  3. Kezelje webhelyeket manuálisan. Ellenőrizze a statisztikákat és előzetesen frissítse a tiltási listákat. A webhelyeket közvetlenül letilthatja a „Statisztikák” oldalon a „Helyek szerint” jelentésben. A statisztikák általában 3-4 hét aktív megjelenítés után jelennek meg a hálózaton.

  A hirdetők már több mint 50% -a bízik a hirdetési hálózat megjelenítésének kezelésében az optimalizálási algoritmusokban. Sokan osztottak sikeres ügyeket.

  A Yandex nyitott a visszajelzésekre, és minden javaslatát közvetlenül a fejlesztőknek hagyhatja a Yandex.Direct oldalon.

  OLVASS TOVÁBB:  Mely üzleti területek részesültek előnyben a világjárványból

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  A Google bejelenti az alapvető web-vitamin küszöbértékek fontosságát
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában