More

  5 könyv egy szakértőtől: Andrey Sebrant (Yandex)

  A SEOnews folytatja az „5 könyv egy szakértőtől” oszlopot, ahol a digitális szféra híres emberei megosztják azokat a könyveket, amelyek lenyűgözték őket.

  Ezúttal a nyílt forrásokból származó TOP-5 + könyveket gyűjtöttük össze, amelyeket Andrey Sebrant , a Yandex Services marketing igazgatója ajánlott.

  Andrey Sebrant sokat olvas és érdekes híreket oszt meg minden nap a Telegram csatornáján. Nézze meg, mely könyveket veheti fel kötelező olvasmánylistájába, és inspirálódhat az új eredményekhez.

  Az ügyfél energiája

  Szerző: Evgeny Shchepin

  Miről szól a könyv: Olyan cég felépítéséről, amelynek szolgáltatása az emberek beleszeret, és amelyet őszintén ajánlanak. Valamint az ügyféllel való munka során felmerülő gyakori idegesítő hibák azonosítása.

  A könyv a modern orosz vállalatok „élő” tapasztalatait tartalmazza. A könyv megírásához a szerző mintegy 40 interjút készített cégtulajdonosokkal és vezetőkkel, hogy megértsék, milyennek látják az ügyfelet, mit csinálnak vele és hogyan terhelik meg tőle. Ennek köszönhetően a legterjedelmesebb képet kaptuk.

  Ez egy könyv a 21. századi vállalkozásról: a szabadságon, a delegáláson és a professzionalizmuson alapuló vállalati kultúra kiépítése, bár ezek a szavak szinte hiányoznak a könyvből. És szól a jövő vállalatának létrehozásának gyakorlati tapasztalatairól is, amelyben az értékek fontosabbak, mint az árak – és ez a körülmény lehetővé teszi számunkra, hogy sikeres üzletet teremtsünk korunk válságai és kihívásai ellenére. (Egy forrás).

  Mesterséges intelligencia szuperhatalmak

  Szerző: Kai-fu Lee

  Miről szól a könyv: Kai-Fu Lee az egyik legismertebb szakértő a mesterséges intelligencia területén. Hosszú és jeles pályafutása alatt belülről megtudta, hogyan működik az Egyesült Államok Szilícium-völgye és a kínai informatikai ipar, így magabiztosan jósol, hogy ki és miért nyeri meg az AI versenyt.

  De ez a győzelem munkanélküliséget és példátlan társadalmi rétegződést eredményezhet az egész világon.

  Azt mondják, hogy a közeljövőben a világuralom azoké lesz, akik jobban képesek kifejleszteni és alkalmazni a mesterséges intelligencia technológiáit.

  Miért Kínának van a legnagyobb esélye arra, hogy győztessé váljon ezen a versenyen, mi jellemző a jelenlegi “inkarnációk korszakára”, és hogyan lehet elszakadni azoktól, akik a digitális korszakunkban szeretik a technológiákat lemásolni – írja minderről ésszerűen és személyes tapasztalatok alapján.

  Ez a könyv, amely tipikus üzleti irodalomként kezdődött, váratlanul véget ér: Kai-fu Lee elmondja, hogyan változtatta meg a rák elleni küzdelme az életről alkotott gondolkodását. És ez a történet segít megérteni, hogy Kína kultúrája miért segítheti az országot technológiai nagyhatalommá válásban. (Egy forrás).

  Elkerülhetetlenül. 12 technológiai trend alakítja a jövőnket

  Írta: Kevin Kelly

  OLVASS TOVÁBB:  TrendHERO szolgáltatás: a funkciók és képességek teljes áttekintése
  Miről szól a könyv: Korunk egyik vezető gondolkodója beszél azokról a fő technológiai trendekről, amelyek a következő 30 évben alakítják a világot és megváltoztatják az életünket.

  Kevin Kelly könyve mindenki számára hasznos lesz, aki meg akarja találni a helyes irányt – az üzleti élet, a tanulás, az élet általában – és megérteni, hova fektessen be, mit tanuljon és hogyan dolgozzon az új világban.

  Kevin Kelly az internet egyik úttörője, és nagyon jól emlékszik arra, hogy a húsz évvel ezelőtti jóslatok miben különböznek a valóságtól, amelyben most élünk. Ezért könyve nem hagyományos futurológia, részletes naiv képekkel a jövőről. Meghatározza és elemzi az aktuális fejlődési irányokat. De hova kerülünk – rajtunk múlik, és ezért olyan hasznos olvasni a könyvet. Kelly optimista és magabiztos: jó vár ránk (és a gyermekeinkre). (Egy forrás).

  Gondolj lassan, dönts gyorsan

  Szerző: Daniel Kahneman

  OLVASS TOVÁBB:  Belső összekapcsolási módszerek az online áruházakhoz
  Miről szól a könyv: Daniel Kahneman Nobel-díjas elmagyarázza, miért csinálunk néha irracionális dolgokat és hogyan hozunk rossz döntéseket. Két gondolatrendszerünk van. A lassú gondolkodás akkor vált ki, amikor megoldunk egy problémát, vagy egy terméket választunk egy boltban. Tudatunk mögött pedig a háttérben a “gyors” gondolkodás működik – automatikus, pillanatnyi és tudattalan.

  A könyv kétféle gondolkodásmódról fog beszélni, és arról, hogyan irányítják életünket. Még a nyilvánvaló következtetések is gyakran hamis feltételezéseken alapulnak.

  A legerőteljesebb és leghosszabb ideig tartó hatást rám, amely eddig nem gyengült, Kahneman könyve fejtette ki, amelyet orosz fordításban teljesen irrelevánsan „Gondolkodj lassan, dönts gyorsan” elnevezéssel. Attól a pillanattól kezdve, hogy a kísérleti fizikától kezdtem a marketingig, empirikus tudományként fogtam fel a marketinget, amely tanulmányozza az emberek viselkedését és reakcióit az általuk használt termékekre és az emberek viselkedésének megváltoztatására törekvő marketing kommunikációra.

  A fogyasztók szerepét betöltő emberek viselkedésének ésszerűsítésére tett kísérletek többnyire tarthatatlannak és gyakorlatilag kevéssé hasznosnak bizonyultak, és sok hatékony kommunikációs módszert logikailag teljesen lehetetlen megmagyarázni. Kahneman munkája, akit kutatásaiért nem véletlenül kaptak Nobel-díjat, lehetővé tette az emberi viselkedés irracionalitásának strukturálását és leírását – és mindezen „tévesnek” tűnő logikátlanság gyökereinek megértését. (Egy forrás).

  5 könyv az MIT Press sorozat “Alapismeretek”

  Andrey Sebrant:

  Jó hír: az MIT Press Basic Knowledge sorozat öt kiváló könyve jelent meg orosz fordításban: a szerzők a legmenőbb szakértők; a prezentáció szintje – bábuknak, de nagyon ízletes. Ezek a könyvek az iskoláktól kezdve az ország több tízezer asztalán és képernyőjén jelentek meg. Itt azonban a “mindenkinek hasznos tudni” sorozatból. (Egy forrás).

  A „Dolgok internete. Itt van a jövő. ” Samuel Greenard kirándulást kínál a jövőbe, tele intelligens rendszerekkel, és segít kitalálni, hogy álmodunk-e róla vagy félünk.
  A „Gépi tanulás. Új mesterséges intelligencia ”Az Alpaydina témája áttekintést nyújt a gépi tanulásról, leírja az alapvető tanulási algoritmusok lényegét anélkül, hogy elmélyülne a technikai részletekben, és néhány olyan példát vitat meg alkalmazásukról, amely elegendő az alapok megértéséhez.
  John Jordan Robotjai bevezetés a modern robotika témájába. A könyv leírja a robotika történetét, ötleteinek a modern népi kultúrára gyakorolt hatását, a robotika jelenlegi helyzetét, alkalmazását az autóiparban és a katonai ügyekben, a modern társadalomban és gazdaságban betöltött szerepet, valamint a fejlődési kilátásokat
  Moheb Kostandi “Neuroplasticity” című könyvét az idegrendszer változékonysági mechanizmusainak szentelik. A könyv alapvető információkat nyújt a neuroplasztikusságról, ismerteti a legfontosabb kísérleti eredményeket, módszereket és technológiákat ezek megszerzéséhez, valamint az agyról alkotott elképzelések evolúcióját.
  Murray Shanahan “Technológiai szingularitás” című könyvét a technológiai fejlődés képzeletbeli pontjának hipotézisének szentelik, amely az élet és a társadalom nagyszabású változásait jelenti.

  A könyv a technológiai szingularitás megjelenésének két lehetőségét vizsgálja – a mesterséges intelligencia és a neurotechnológia fejlesztése révén.

  OLVASS TOVÁBB:  Weboldal keresési promóciós szolgáltatások - FireSEO SEO eset

  Friss cikkek

  A YouTube lehetővé tette a bloggereknek, hogy kiválasszák saját URL-jüket

  De évente legfeljebb háromszor változtathatja meg. A Search Engine Land külföldi kollégái az új lehetőségről beszéltek a YouTube-csatorna beállításaiban. Mostantól a videohoszting felajánlja...

  A Yandex egy új blokkot tesztel a keresési eredmények között

  A Google-on "Az emberek is keresnek" analógia alapján készül. Olvasónk, Vitya Smertny megosztotta a pr-cy csapattal egy megfigyelést a Yandex keresési eredményeinek új...

  Fontos a héten: TOP-20 orosz ajkú YouTube blogger

  A levegőben rendszeres Likeney-emésztés folyik a legfontosabb friss és okos tartalommal. Ebben az epizódban a TOP 20 orosz ajkú YouTube bloggert fogjuk megvitatni a...

  Mítoszok a társult programok bevételeiről

  „Próbáltam linkeket beilleszteni, egy hét alatt több tucat konverziót, egyetlen akciót sem! Inkább a YAN-tól teszek fel hirdetéseket, mint korábban. Legalább lesz pénz. "...

  Mesterkurzus: hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network-ben (YAN)

  Január 21-én tartották a "Master Class: Hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network (YAN)" című webináriumot. A webes szemináriumot Nikita Kravchenko, a fizetett...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában