More

  10 népszerű program a 3D modellezéshez

  Új lakástervezés megtervezéséhez vagy speciális effektusok hozzáadásához a videóhoz-20215. augusztus 23-án összegyűjtöttük a különböző 3D modellezési feladatok eszközeit8https:/ / d2xzmw6cctk25h. cloudfront. net / post / 2714 / og_image / d081847094bd0b8ba9c63304541e0840.png

  Készítsen látványos reklámot, tervezzen egy belső projektet, készítsen animációt egy alkalmazáshoz vagy csak egy fényes prezentációhoz-mindez lehetővé teszi 3D grafika készítését. Kiváló minőségű háromdimenziós megjelenítés létrehozásához speciális programokra lesz szüksége. Az alábbiakban felsoroltuk a legnépszerűbb programokat a 3D modellezéshez. Alkalmasak mind a kezdőknek — például a belsőépítészet gyors megjelenítéséhez, mind a fejlett szakembereknek, akik maximális realizmussal szeretnének videót készíteni. Javasoljuk, hogy válasszon egy programot a tanuláshoz az Ön szintje szerint:

  1. Hol kezdjem

   1. Autodesk TinkerCAD

   2. DesignSpark Mechanical

   3. SketchUp

   4. FreeCAD

  2. Haladó szint

   1. Autodesk AutoCAD

   2. Cinema 4D

   3. ZBrush

   4. Blender

  3. Szakemberek számára

   1. Autodesk 3ds Max

   2. Autodesk Maya

  4. Következtetés

  Hol kezdjem

  Autodesk TinkerCAD

  Cél: képzés a modellezésben, egyszerű modellek létrehozása.

  Költség: ingyenes.

  Talán a legegyszerűbb program a 3D modellezéshez, egy igazi homokozó. A TinkerCAD együttműködik a Minecrafttal és a Scratch-szal, speciális programokkal rendelkezik a különböző tudományágak oktatására, így ha úgy gondolja, hogy valami hasznosat inspirálhat a gyermekére, a választás a tiéd. A tortán lévő cseresznye az a képesség, hogy a létrehozott modellt 3D nyomtatáshoz exportálja, így alapszinten hasznos lesz a felnőttek számára is.

  OLVASS TOVÁBB:  A PHP fejlesztő útja

  DesignSpark Mechanical

  10 популярных программ для 3D-моделирования

  Cél: mérnöki struktúrák modellezése.

  Költség: ingyenes.

  A mechanikus elsősorban kezdő szakembereknek, csak amatőröknek szól a 3D-s modellezés területén. A lehetőségek sokkal szerényebbek az AutoCAD-hoz képest, de ingyen és hatékonyan szinte bármilyen háromdimenziós részletet könnyedén létrehozhat a bonyolultabb kompozíciók további felhasználásához, vagy elküldheti 3D nyomtatásra. A komplex textúrák és a dinamikus ábrázolás itt nem kérdés, de a műszaki szakembereknek nincs igazán szükségük rájuk.

  SketchUp

  10 популярных программ для 3D-моделирования

  Cél: az építészeti ötletek gyors megjelenítése.

  OLVASS TOVÁBB:  "A tudás és a tapasztalat ötvözése profivá tesz"

  Költség: ingyenes személyes használatra, szakmailag pedig $ 119 havonta.

  SketchUp nagyon gyakori a hétköznapi felhasználók körében, mint egy program 3D design modellezés, gyors megjelenítés modellek lakások, szobák, belső kommunikáció. A program képességei azonban sokkal szélesebbek, mivel a terméket a Google csapata több éve fejlesztette ki. Szakmai szinten a SketchUp lehetővé teszi komplex építészeti problémák megoldását, függetlenül attól, hogy teljes épületek, sőt kerületek tervezése, anélkül, hogy sok időt és erőfeszítést költene rá.

  FreeCAD

  10 популярных программ для 3D-моделирования

  Cél: alkatrészek és szerkezetek modellezése.

  Költség: ingyenes.

  A FreeCAD a szabad szoftver klasszikus képviselője, amellyel bármely felhasználó megteheti az első lépéseket a 3D-s modellezés világában anélkül, hogy belemerülne a vizualizáció finomságaiba. Nagyon hasznos lesz azok számára is, akik első kézből ismerik a Python-t: a termék lehetővé teszi az ezen a nyelven írt saját modulok létrehozását és integrálását. Tehát, ha a programozás és a tervezés közötti jövőbeli specializációban rohan, akkor a FreeCAD lesz a tökéletes asszisztens.

  OLVASS TOVÁBB:  Android 12: A főbb jellemzők szoros elemzése

  Haladó szint

  Autodesk AutoCAD

  10 популярных программ для 3D-моделирования

  Kinevezés

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában